logo-image

Spännande produkter och företag!

Libanesisk afton

Catering är ett fantastiskt alternativ för den som ska ställa till med fest. Jag älskar att bjuda in släkt och vänner till olika tillställningar och gör det så ofta jag kan, men hade jag inte upptäckt cateringalternativet så hade jag aldrig haft samma kvalitet på mina sammankomster. Det som är så roligt nu för tiden är att alternativen är så många. Jag har ofta temakvällar och Japan har givetvis varit temat fler än en gång. Sushi är perfekt cateringmat!

Sultaner och magdansöser

Men nu har jag bestämt mig för att bjuda in till libanesisk afton och har hittat en restaurang som levererar libanesisk catering. Libanesisk mat är fantastisk, Medelhavsmat när den är som allra bäst! Vi snackar tabbouleh, möra grillspett, hummus, och piroger. Och alla fantastiska sötsaker!

När det gäller dekor och klädsel så får man använda sin fantasi. Det vore ju jättekul om tjejerna klär sig till exotiska prinsessor och magdansöser och killarna till sultaner och shejker. Kanske kan man hitta en magdansös som kan komma och dansa, eller blir det lite overkill kanske? 

Levande ljus och rökelse

Dekormässigt blir det mycket rött, levande ljus och rökelse. Kliché kanske du tänker, men är det temakväll så är det, då måste man satsa på kliché. 

Gästlistan blir väl ett femtontal personer (fast det blir alltid fler i slutänden), mina närmste vänner med (eventuella) partners. 

8 Mar 2019