logo-image

Spännande produkter och företag!

Japansk massage

Har ni testat japansk massage någon gång? Denna form av massage heter shiatsu. Det är mer av en japansk behandlingsmetod än vad det kanske är massage. Det man gör är att man stimulerar kroppens akupunkturpunkter med tryck. Man gör också mjuka vridningar och sträckningar för att mobilisera leder. Den som vill ha "vanligt", kan söka på massage i Göteborg. Shiatsu är dock värt att testa! Under en sådan behandling så går man igenom hela kroppen för att hitta och avhjälpa energimässiga obalanser på olika nivåer. Den som jobbar med detta, en shiatsu terapeut, ser till helheten och bedömer livsenergin hos hela individen. Shiatsu används både mot specifika problem och i förebyggande syfte. Bland annat man kan lindra ryggvärk, hududvärk, migrän och så känner man sig piggare och avslappnad samt att man upplever en större känslomässig balans.

Trevligt unna sig behandling

Det är inte fel att unna sig olika behandlingar, som massage, shiatsu, hudvård eller göra naglar i Göteborg. Visste ni förresten att det finns japansk manikyr? Det är något som  varit en del av körsbärsträdens kultur i över 400 år.

Japansk manikyr är en behandling med vårdande egenskaper i form av nagellack. Japansk manikyr är cyklisk, och den regelbundna massagen av nagelplattorna är full av vårdande ämnen. Både män och kvinnor kan göra denna. Det blir inga färgrester kvar. Utan detta är bara för att vårda naglarna på djupet så att säga. 

Hemligheten bakom japansk manikyr är den vårdande metoden att gnugga in pollen.

 

 

 

 

20 Jun 2019